internet marketing services
Highlights
Contact Info
Tweede show
Yesware
W: www.yesware.nl
E: info@yesware.nl
E: support@yesware.nl

Phone: +31 (098) 765-4321
Fax: +31 (123) 456-7890

Logo Yesware

Webmanager

Hoe werkt het?

Invoerscherm Nadat de applicatie is ge´nstalleerd en op simple wijze is geconfigureerd, kunt u beginnen. De onderstaande screendump geeft het belangrijkste scherm weer. Via dit hoofdscherm worden de nieuwe producten ingevoerd. Naast de productgegevens worden er eenmalig templates gedefinieerd, die de lay-out bepalen waarin de productgegevens worden weergegeven. Door een simple druk op de knop worden de ingevoerde productgegevens in de templates verwerk en worden de internet pagina's gegenereerd. Als laatste stap worden de pagina's op het internet geplaatst en zijn de gegevens beschikbaar op het world wide web.

Support
an image

YESWARE levert producten met een hoge kwaliteit. In het geval dat u hulp nodig heeft, zullen wij u ter zijde staan zodat u weer snel verder kunt.

Development
an image

De medewerkers van YESWARE hebben een lange staat van dienst binnen de IT. Met deze expertise zijn wij instaat IT producten te ontwikkelen die robuust zijn en voldoen aan de specificaties.

Strategy
an image

Ons motto is "Keep it simple". Dat is het uitgangs- punt voor de oplossingen die wij bieden. Het eindresultaat moet zijn dat u meer tijd kan besteden aan de primaire business.

“YESWARE makes IT simple.”Maintained by WebManager a Yesware product.