internet marketing services
Highlights
Contact Info
Tweede show
Yesware
W: www.yesware.nl
E: info@yesware.nl
E: support@yesware.nl

Phone: +31 (098) 765-4321
Fax: +31 (123) 456-7890

Logo Yesware

Referenties

In de loop der jaren zijn wij diverse klanten van dienst kunnen zijn om hun website op eenvoudige wijze te onderhouden. De ervaring leert dat ons gebruiksvriendelijke product drempelverlagend werkt om de site bij te houden. Hetgeen resulteert in een dagelijkse / wekelijkse update van hun website. Deze pagina geeft een overzicht van onze klanten.


  • Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin  onderhoudt de gebruikte tractoren en gebruikte machine op de site. Tevens gebruiken de verkopers van LMB De Bruin de afdrukken uit WebManager als ze op pad gaan. De dia show functionaliteit wordt gebruikt om de producten in de showroom op een scherm te tonen.
  • Francken en Wagensveld  onderhoudt de gebruikte vrachtwagen in drie talen op de site. De Webmanager genereert drie reeksen van pagina's in verschillende talen (nederlands, engels en spaans) vanuit de eenmalig ingevoerde gegevens.
  • Radio Van Vliet  voorziet de website van een overzicht met de nieuwe producten, maar ook met aanbiedingen en occasions.Support
an image

YESWARE levert producten met een hoge kwaliteit. In het geval dat u hulp nodig heeft, zullen wij u ter zijde staan zodat u weer snel verder kunt.

Development
an image

De medewerkers van YESWARE hebben een lange staat van dienst binnen de IT. Met deze expertise zijn wij instaat IT producten te ontwikkelen die robuust zijn en voldoen aan de specificaties.

Strategy
an image

Ons motto is "Keep it simple". Dat is het uitgangs- punt voor de oplossingen die wij bieden. Het eindresultaat moet zijn dat u meer tijd kan besteden aan de primaire business.

“YESWARE makes IT simple.”Maintained by WebManager a Yesware product.