internet marketing services
Highlights
Contact Info
Tweede show
Yesware
W: www.yesware.nl
E: info@yesware.nl
E: support@yesware.nl

Phone: +31 (098) 765-4321
Fax: +31 (123) 456-7890

Logo Yesware

Waar komen we vandaan?Yesware is een jong bedrijf met veel ervaring. De oprichters hebben beide een rijke achtergrond in de ICT. Jarenlang zijn zij betrokken geweest bij het ontwikkelen van complexe informatiesystemen. De focus is nu gericht op quick wins voor onze klanten; hoe kunnen wij het midden- en kleinbedrijf van ondersteundende IT oplossingen voorzien. Vaak zien we dat er veel tijd "verloren" gaat aan voor activiteiten die eenvoudig zijn te automatiseren. Met simpele applicaties kan veel tijd worden bespaard.

Ons uitgangspunt is: IT is voor ons een middel en geen doel op zich.


Support
an image

YESWARE levert producten met een hoge kwaliteit. In het geval dat u hulp nodig heeft, zullen wij u ter zijde staan zodat u weer snel verder kunt.

Development
an image

De medewerkers van YESWARE hebben een lange staat van dienst binnen de IT. Met deze expertise zijn wij instaat IT producten te ontwikkelen die robuust zijn en voldoen aan de specificaties.

Strategy
an image

Ons motto is "Keep it simple". Dat is het uitgangs- punt voor de oplossingen die wij bieden. Het eindresultaat moet zijn dat u meer tijd kan besteden aan de primaire business.

“YESWARE makes IT simple.”Maintained by WebManager a Yesware product.