internet marketing services
Highlights
Contact Info
Tweede show
Yesware
W: www.yesware.nl
E: info@yesware.nl
E: support@yesware.nl

Phone: +31 (098) 765-4321
Fax: +31 (123) 456-7890

Logo Yesware

Webmanager

Wat kan het?

De Webmanager is een applicatie waarmee op eenvoudige wijze de dynamische gegevens van uw site kunnen worden onderhouden. Nadat de gegevens in de Webmanager zijn bijgewerkt, kan met een simple druk op de knop de gegevens op de website worden gezet en is de nieuwe informatie wereldwijd toegankelijk. De ingevoerde informatie kan ook op andere fronten worden ingezet. Met de Webmanager kunnen ook folders worden afgedrukt, kunt u potentiele koper van uit de Webmanager met een e-mail informeren over uw producten en de gegevens kunnen ook worden gebruikt voor een diavoorstelling van uw producten. Deze functies worden op deze pagina nader toegelicht. Voor meer details zie onze brochure (pdf link maken) en de Change Log voor de laatste wijzigingen.

Website onderhoud

Indien de informatie die op de site getoond dient te worden is ingevoerd, kan het publiseren van de pagina's plaatsvinden. Het publiseren omvat het genereren van de pagina's en het plaatsen van deze pagina's op het internet. De lay-out van de webpagina's is vastgelegd in sjablonen / templates. Op basis van de templates worden de ingevoerde informatie in de templates geplaatst. Dit omvat ook de foto's die ingevoerd zijn in de WebManager. Afhankelijk van de gewenste grootte van de foto's op de webpagina worden de foto's geschaald bij het genereren. Voor de weergave op een website activiteiten is een beperkte resolutie (en daarmee de grootte) nodig. De webmanager schaalt automatisch de foto’s naar de benodigde schaal/resolutie. Dit komt de snelheid van uw website ten goede.

Meertalig informatie
In deze tijd van globaliseren zijn vele sites meertalig. De WebManager ondersteund ook meertalige websites.

Afdrukken

De ingevoerde productgegevens kunnen ook gebruikt worden om op papier af te drukken. Hierbij zijn de volgende opties mogelijk.
  • Afzondelijk product afdruk
  • Overzicht van alle producten van een bepaalde soort
  • Alle ingevoerde producten
De lay-out van de afdrukken is vrij in te richten, snel aan te passen en kan ook foto's omvatten. de WebManager heeft ook een preview opties, zodat eerst de afdrukvoorbeelden bekeken kunnen worden voordat deze worden afgedrukt.

E-mail versturen

Het informeren van uw klanten wordt met de WebManager vereenvoudigd. De ingevoerde gegevens kunnen met een druk op de knop in een e-mail worden geplaatst en verstuurd. Dit kan naar één klant zijn, maar kan ook aan een groep klanten worden gericht. Ook bij de e-mail functie kunnen naast de productgegevens ook de foto’s worden meegestuurd. Net als bij het genereren van de site kunnen de foto's ook worden verkleind.

Diashow

De webmanager voorziet ook in een diashow functie. De ingevoerde product worden vanuit de WebManager worden getoond in een lay-out die aan de hand van een template wordt gedefinieerd. De gegenereerde dia kunnen ook op een memory stick worden opgeslagen. De dia's zijn dan weer te geven op een digitale fotolijst of een TV met memory faciliteiten.

Support
an image

YESWARE levert producten met een hoge kwaliteit. In het geval dat u hulp nodig heeft, zullen wij u ter zijde staan zodat u weer snel verder kunt.

Development
an image

De medewerkers van YESWARE hebben een lange staat van dienst binnen de IT. Met deze expertise zijn wij instaat IT producten te ontwikkelen die robuust zijn en voldoen aan de specificaties.

Strategy
an image

Ons motto is "Keep it simple". Dat is het uitgangs- punt voor de oplossingen die wij bieden. Het eindresultaat moet zijn dat u meer tijd kan besteden aan de primaire business.

“YESWARE makes IT simple.”Maintained by WebManager a Yesware product.